Vijesti

Life-sim i sandbox igra Go-Go Town! izlazi iduće godine za PC i konzole

Podijelite:

Danas je na Days of the Dev: Wholesome Snacku otkriveno da će dugo očekivana kooperativna značajka stići u Go-Go Town!, šarmantnu sandbox igru otvorenog svijeta koja kombinira life-sim elemente. Osim toga, developer Prideful Sloth i izdavač CULT Games pozivaju igrače na nadolazeći Steam playtest, a prijaviti se možete ovdje: https://subscribepage.io/GGT-playtest/.

Radi se o igri u kojoj moramo oronuli grad pretvoriti u užurbanu turističku atrakciju. Uz nekoliko smjernica starijih stanovnika Go-Go Towna, uskoro ćete naučiti prednosti i nedostatke što znači biti gradonačelnik, počevši s izgradnjom i popravkom zgrada. Također, morat ćemo saditi razna voća i povrća, graditi privlačne trgovine i noćne klubove samo kako bi uvjerili neobične posjetitelje da ostanu neko vrijeme. U nadolazećem playtestu igrači se mogu veseliti sljedećem:

  • Gradnji i upravljanju gradom
  • Korištenju raznih alata kao što su motorna pila i bušilica sve kako bi prikupili razne materijale potrebne za izgradnju
  • Donošenju odluka o tome koje trgovine izgraditi, tko će njima upravljati, kako će trgovine generirati prihod i kako upravljati opskrbnim lancima
  • Mogućnost proširenja svoje industriju zapošljavanjem rudara, ribara, drvosječa ili farmera
  • Prevoženju sebe i svojih materijala s stilom kroz karting auta, vožnji na skateboardu, itd.

Go-Go Town! će biti dostupan na konzolama kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, te PC-ju u veljači 2024. godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski