Vijesti

Lobo je intrigantna akcijsko-avanturistička RPG igra smještena u bogati otvoreni svijet

Podijelite:

U Lobo, šumski pejzaži dominiraju krajolikom, no pod zemljom se skrivaju duboki i kompleksni dungeoni koji čekaju da budu istraženi. Igra također nudi okus klasičnog RPG istraživanja sa raznim dungeonima u obliku rudnika, špilja i zagonetnih labirinata.

Inspirirana igrama poput The Last of Us i Diablo, Lobo vuče duboku nostalgiju iz klasičnih filmova i priča, uključujući Ratove zvijezda i Povratak u budućnost, te ih kombinira s modernom akcijom i magičnim elementima. Igramo kao Harley, mladića čija je sudbina obilježena tragedijom. Nakon što je izgubio majku u napadu vukodlaka, baka i djed postaju njegova utjeha. No, kada baka postane meta zlokobnih stvorenja, Harley se mora suočiti s raznim izazovima, samo kako bi otkrio snagu koje niti sam nije znao da posjeduje.

Duboko ukorijenjena u fantazijskom svijetu s mješavinom srednjovjekovnih i modernih elemenata, Lobo otkriva sukobe između ljudi i likantropa, te otkriva tamne tajne svijeta koje će se razotkriti kako igra napreduje. Lobov jedinstveni borbeni sustav kombinira različite vještine i oružja, što omogućuje igračima da prilagode svoj stil igre prema svojim željama. Bilo da preferirate brze napade, snažne udarce ili dalekometno ratovanje, Lobo ima nešto za svakoga.

U Lobou, svako oružje je ključ za otključavanje osnovnih vještina – Rogue, Warrior, Berserker i Gunner. Ono što razlikuje ovu igru od ostalih je sloboda da ih koristite sve istovremeno. S pravom opremom, možete imati do četiri različita oružja na raspolaganju, birajući ono koje najbolje odgovara određenoj situaciji.

Vizualno, igra kombinira elemente iz različitih kultura i epoha, stvarajući jedinstvenu estetiku koja je jednako nostalgična kao i svježa. Svaki lik i NPC u igri ima svoju priču, a mnoge od njih inspirirane su stvarnim osobama koje su bliske kreatoru igre. Kroz sve svoje aspekte, Lobo pruža duboko iskustvo istraživanja, borbe i otkrivanja, dok istovremeno osigurava da igrači osjećaju povezanost s pričom i likovima.

Lobo bi trebao biti objavljen na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski