Vijesti

Lost Twins 2 je šarmantna puzzle avantura koja će vas ili izazvati ili zabaviti

Podijelite:

U igri Lost Twins 2, upravljate Abi i Benom dok pokušavaju pronaći put natrag kući kroz neobično poligonalno igralište koje je izrađeno s iznimnom pažnjom.

Zagonetke su pažljivo osmišljene, s elegantnim rješenjima koja vas na trenutak čine pamentim. Dovoljno su izazovne, ali i dovoljno logične da ćete ih moći riješiti u nekoliko pokušaja. Na primjer, jezgra karakteristične klizne mehanike zagonetki dopunjena je elementima poput prekidača, vodenih vrata, lomljivih kupola, dizala, te drugih, kako bi se osiguralo da tempo igre nikada ne posustane i nema ponavljanja u njima.

Igra je inspirirana Miyazakijem, umjetničkim stilom koji spaja meke, slikarske pozadine s pojednostavljenim, nezaboravnim likovima i fluidnim animacijama sličnim onima Studija Ghibli. Svaki kadar izrađen je s pažnjom; specifične tehnike osvjetljenja, promišljena kompozicija i ogromna pažnja posvećena detaljima znače da će svaki trenutak proveden igrajući Lost Twins 2 biti opuštajući.

Osim toga, moći ćete skupljati skrivene kolekcionarske predmete, istraživati sekundarna područja ili možda pokušati pronaći alternativni kraj. Pošto bi igra trebala biti objavljena na PC-u i mobitelima, bit će omogućeno sinkronizirano napredovanje tako da uvijek možete biti u toku sa svojim igranjem.

Lost Twins 2 još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti objavljen na PC-u putem Steama i mobilnim uređajima (Android, iOS) nekada ove godine. Uz to, tijekom sljedećeg Steam Next Festa, koji će se dogoditi početkom veljače, igra će dobiti ažurirani igrivi demo.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski