Vijesti

Mainland je srednjovjekovna kooperativna akcijska RPG igra inspirirana serijom Mount & Blade

Podijelite:

Očito ćemo sljedeće godine imati veliki broj novih srednjovjekovnih naslova, a upravo će Mainland biti jedan od njih. Radi se o multiplayer RPG igri u kojoj se možete udružiti s još tri druga igrača i zajednički istraživati svijet.

U igri ćete uroniti u prostrani, realistični srednjovjekovni svijet ispunjen kraljevstvima, dvorcima i selima. Moći ćete odabrati svoj vlastiti put, bilo da želite služiti gospodaru, uspostaviti vlastito kraljevstvo ili postati vojskovđa. Cijelo to vrijeme uzimat ćete posebne vještine i sposobnosti kako bi svaki lik bio drugačiji. Takođšer, baš kao i, primjerice, u Mount & Blade serijalu, sudjelovat ćete u epskim opsadama, okršajima i bitkama velikih razmjera.

Ovu igru razvija studio AddRaiser, a očekuje nas intenzivna dinamika borbe u stvarnom vremenu s naprednim sustavom baziranim na fizici. To znači da ćemo kao igrači morati savladati raznolik arsenal srednjovjekovnog oružja, od mačeva i štitova do lukova i opsadnih naprava, te primijeniti sofisticirane taktike kako bi porazili protivnike.

Osim toga, u igri ćemo moći trgovati robom, sudjelovati na turnirima i riješavati misije kako bi poboljšali svog lika i vojsku. Također, sve vaše odluke unutar igre, imat će posljedice u svijetu punom izbora. Upravo zato što se radi o multiplayer igri, cilj će biti sklapati savezništva i suparništva s raznim frakcijama, a svaka sadrži svoju jedinstvenu vojsku i slabosti.

Mainland bi trebao izaći sljedeće godine za PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski