Vijesti

Make Way će biti prva igra ikad lansirana u sklopu Jingle Jama

Podijelite:

Make Way bit će prva igra koja će ikada biti lansirana u sklopu Jingle Jama, godišnjeg dobrotvornog događaja za prikupljanje sredstava koji okuplja influencere, igrače i industriju igara s ciljem prikupljanja milijuna za dobrotvorne svrhe.

Jingle Jam je dosad prikupio više od 23 milijuna funti za dobrotvorne svrhe od 2011. godine. Od 1. prosinca, Jingle Jam 2023 kolekcija uključuje više od 70 igara, čija je ukupna vrijednost nevjerojatnih 1000 funti, a svi prihodi idu 12 dobrotvornih organizacija. Steam ključevi za igru Make Way, kupljeni kao dio Jingle Jam paketa, bit će aktivirani 4. prosinca.

Make Way je brza igra u kojoj igrači moraju zajedno s prijateljima izgraditi vlastite staze koristeći set nasumično odabranih dijelova prije nego što se natječu u kružnim utrkama kako bi osvojili prvo mjesto na stalno rastućim stazama. S raznolikim preprekama i dijelovima staze za otključavanje i upotrebu, svaka utrka će biti jedinstvena.

Kombinirajte jedinstvene dijelove staze i opasnosti za gotovo beskrajne konfiguracije staza. Borite se za oružja i pojačanja kako biste stekli prednost. Otključajte nove dijelove staze i vozila za još luđe utrke. Igrajte s do četiri igrača, bilo lokalno ili online, uz višeplatformski multiplayer i prilagodite razine kaosa pomoću prilagodljivih pravila, dajući vam kontrolu nad sigurnosnim barijerama, postavljanjem opasnosti i još mnogo toga.

Make Way će biti objavljen na PC-ju putem Steama 4. prosinca, a konzole za verzije stižu uskoro.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski