Vijesti

Party igra Manic Mechanics izlazi 7. ožujka za Xbox, PlayStation i PC

Podijelite:

4J Studios, poznat po svojim adaptacijama Minecrafta za konzole i radu na raznim naslovima za Bethesda Studios, spreman je predstaviti svoj prvi vlastiti naslov, Manic Mechanics. Nakon prvotnog izdanja na Nintendo Switchu u srpnju 2023., Manic Mechanics donosi ubrzan, mehanički orijentiran dodatak kaotičnom svijetu zajedničkog igranja.

Dodano je mnoštvo novih značajki i sadržaja, ponajviše ugradnja Versus načina igranja koji nadopunjuje lokalno i online igranje. Uz ovaj natjecateljski mod, izdanje za sve formate također uključuje potpuno novo susjedstvo, nove likove i zabavne obrate na nekim od najpopularnijih razina. U Manic Mechanics, do četiri igrača oblače svoje kombinezone i kreću na auto-opsjednuti Octane Isle, želeći se proslaviti kao putujući mehaničari. Izazivaju majstore mehanike koji vladaju otokom kako bi dokazali da je njihova skupina dostojna pridruživanja guildu mehaničara.

Sadrži jednostavan način igranja, gdje morate u što kraćem roku popraviti što više automobila, kamiona, helikoptera, traktora, podmornica, NLO-a itd. Međutim, intrikantni mehanički procesi ometaju vaše igranje kao što je izlijevanje goriva, gume eksplodiraju, dolazi do kratkih spojeva robota, krave jure naokolo ili čak vanzemaljske otmice.

Manic Mechanics bit će dostupan na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC-u 7. ožujka, a Nintendo Switch verzija također će biti poboljšana spomenutim značajkama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski