Vijesti

Mecha Break je nadolazeća znanstveno-fantastična multiplayer igra u kojoj su u samom središtu razni strojevi

Podijelite:

Mecha BREAK je nadolazeća znanstveno-fantastična multiplayer borbena igra koju razvija Seasun Games. Odaberite između raznolikog niza strojeva i pilota dok se suočavate s kolosalnim ratnim mehanizmima na opasnim bojištima. Uključite se u tri načina igranja – 3v3, 6v6 ili Battle Royale te isprobajte prepoznatljivo oružje svakog meha, bilo da se radi o brawleru, sniperu, defenderu, supportu ili attackeru.

Pripremite se za bitke koje dižu adrenalin, munjevite manevre i eksplozivnu vatrenu moć uz Mecha Break koji je najavljen tijekom The Game Awards 2023 događaja. Naime, ova igra obećaje da ćete doživjeti bit brzine, snage i uzbudljivih kontrola.

Kao igrači, sudjelovat ćete u impresivnim zračnim i kopnenim borbama, primjenjujući strateške taktike za susrete na blizinu i daljinu, a neprijatelje ćete uništavati preciznim metcima i projektilima. S preciznim prilagođavanjem svakog dijela vašeg mecha, personalizirajte ga do najmanjih pojedinosti. Od farbanja cijelog tijela do jedinstvenih nijansi oklopa, unutarnjeg okvira i oružja, imate potpunu kontrolu nad izgledom.

Pridružite se timovima od 3 ili 6 članova, demonstrirajući iznimne vještine pilotiranja kako biste porazili neprijatelje i strateški koordinirali pobjede. U Battle Royal načinu igranja, 48 igrača borit će se za mjesto pobjednika, gdje ćete se suočiti sa zasjedama i raznim neprijateljskim mechovima.

Očekuje se da će Mecha Break biti objavljen za PC putem Steama, PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Datum izlaska nije potvrđen.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski