Vijesti

Napokon je objavljena metroidvania The Last Faith za PC i konzole

Podijelite:

Nakon nekoliko odgoda, Playstack i Kumi Souls Games danas su službeno objavili The Last Faith na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a prodaje se po cijeni od 26,99€.

Za slabije upućene, The Last Faith je novi metroidvania naslov koji, uz pikselastu grafiku i upečatljivi gotički vizualni stil i dizajn, donosi i svojevrsni miks soulsike elemenata koji se prvenstveno ogledaju u kompleksnoj i preciznoj borbi u kojoj će svaka ozbiljnija pogreška igrače koštati života. U igri nas također očekuje i impresivan arsenal hladnog i vatrenog oružja i čarolija, zahvaljujući čemu će svaki igrač moći graditi svoj unikatni stil igranja.

Igrači će imati priliku istražiti bogata, gotička okruženja kako bi složili razlomljenu povijest Mythringala i preživjeli intenzivne susrete protiv gomile neprijatelja koji neće prezati ni pred čime kako bi stali na kraj glavnom junaku igre, Eryku. Možda je najlakše ovu igru usporediti sa Blasphemous, od koje vidljivo crpi inspiraciju.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski