Vijesti

NES klasik Shadow of the Ninja službeno izlazi ovog ljeta na svim platformama

Podijelite:

Jedna od najboljih co-op igara za dva igrača izdana za Nintendo Family Computer (NES) ranih 90-ih, Shadow of the Ninja (poznata i kao Blue Shadow u Europi i Australiji), bila je dovoljno inspirativna da NatsumeAtari i TENGO PROJECT odluče objaviti ovu igru na svim trenutno dostupnim platformama.

U ovoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi i platformeru, upotrijebit ćete svoju upečatljivu katanu, zajedno s akrobatskim finesama ninje, kako biste se suočili s moćnim neprijateljima. Naši hrabri junaci, Hayate i Kaede, doživjeli su značajnu vizualnu nadogradnju u usporedbi s njihovim originalnim 8-bitnim modelima. Od smrtonosnih neprijatelja do podjednako opasnih razina, svaki aspekt ove igre pažljivo je prerađen u grafici visoke kvalitete.

Posebna pažnja posvećena je već hvaljenom načinu rada za 2 igrača, koji sada ima nadograđenu dinamiku kooperativnog igranja, dorađenu interakciju likova i ukupno optimizirano iskustvo. Osim toga, ovaj remake vraća Ikua Mizutanija, skladatelja koji je pomogao stvoriti kultni Natsume zvuk i poznate pjesme za razne NES igre.

Uz to, očekuje vas arsenal smrtonosnog oružja kao što su shurikeni, te pet potpuno rekreiranih faza koje sadrže lukave zamke i izazovne zagonetke isprepletene u 16-bitnu grafiku, a tu je i šesta potpuno nova razina.

Shadow of the Ninja – Reborn dolazi fizički na Nintendo Switch i PlayStation 5 za 29,99 € i digitalno na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC putem Steama za 19,99 € ovog ljeta. Prednarudžbe ograničenog i kolekcionarskog izdanja sada su dostupne na Strictly Limited Games.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski