Vijesti

Objavljen je novi trailer za Kingdom: The Blood, krenule su i predregistracije

Podijelite:

YJM Games najavio je početak predregistracije za igru Kingdom: The Blood. Period predregistracije trajat će mjesec dana, počevši od danas, a dostupna je na Google Play, App Store, One Store i Galaxy Store platformama.

Kingdom: The Blood je akcijska igra temeljena na popularnoj TV seriji u kojoj se borite kroz intenzivne bitke i prolazite kroz zombi zaraženom gradu Joseon. Doživite ljepotu Koreje dok svladavate izazove i surađujete s prijateljima kako biste porazili nadmoćne bossove s raznolikim vrstama napada. YJM Games također je predstavio novi trailer koji inaglašava živahnu akciju jedinstvenu za naslove Action Squarea, prikazujući borbe s tradicionalnim mačevima protiv brojnih zombija.

U međuvremenu će Kingdom: The Blood otvoriti demo verziju na Steam Next Festu i Google Playu na tjedan dana, provodeći završna testiranja prije službenog izdanja. YJM Games i Action Square će nastaviti poboljšavati igru s obzirom na različite povratne informacije prikupljene tijekom ovog testiranja. Cilj je pružiti najbolje korisničko sučelje i iskustvo za mobilne i PC igrače, s namjerom poboljšanja ukupne cjelovitosti i izdanja službene verzije.

Kingdom: The Blood još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti dostupan nekad ove godine na spomenutim platformama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski