Vijesti

Sljedeće godine izlazi Twilight Wars, dungeon crawler naslov s temom cyberpunka

Podijelite:

Twilight Wars je dungeon crawler inspiriran svijetom cyberpunka gdje se odredi tajnih agenata bore za interese korporacija. Ovu igru razvija Comrade Bear Games, a trebala bi biti izdana sljedeće godine, točnije 26. veljače 2024.

Približava se kraj 21. stoljeća, a s njim i sve značajniji preokreti. Moćne multinacionalne korporacije izmakle su stegama vlasti, odbacujući okove zakona i etike. Pojavile su se kao neovisni entiteti, svaka od njih postavši suverena sila u vlastitoj pravdi. Bez nadzora i ravnoteže, industrijska špijunaža, krađa razvoja i nemilosrdno uklanjanje konkurenata proširili su se nevjerojatnom brzinom. Skriveni iza površine svakodnevnog života, scena je postala poprištem masovnih sukoba za dominaciju nad informacijama, tehnologijom i resursima.

U ovoj igri očekuje nas turn-based borba i opasne misije. Ne radi se samo o odlukama koje donosite na bojnom polju; također se radi o stavovima koje zauzimate tijekom interaktivnih dijaloga s različitim likovima. Postoji 8 jedinstvenih agenata sa svojim jakim i slabim stranama, fleksibilan sustav napredovanja i sinergija vještina. Izbori koje napravite tijekom misija imat će izravan utjecaj na težinu globalnih misija i vrijednost nagrada koje zaradite. Bilo da odlučite donijeti rizične odluke ili nastavite s oprezom, ključno je imati na umu da svaka pogreška može doći s visokom cijenom.

Svaki agent je individua, odnosno praćenjem njihove razine stresa i lojalnosti, uzimajući u obzir njihove strahove i hirove, te uvažavajući dinamiku unutar tima, možete spriječiti neuspjehe misija, odlazak stručnjaka iz Agencije ili čak žrtve. Također, ključno je osigurati da vaši agenti imaju dovoljno baterija za punjenje prije odlaska na misiju. Bez odgovarajuće snage, njihovo oružje i implantati mogu se isključiti, a neke će vještine onda postati nedostupne.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski