Vijesti

Navodno se priprema velika premijera za Nintendo Switch 2 ove godine

Podijelite:

Nintendo se priprema za dugoočekivano otkrivanje svoje najnovije konzole, Nintendo Switch 2, s planiranim izdanjem ove godine. Prema izvješću Omdije, koje je prenio Bloomberg, nova konzola će imati 8-inčni LCD zaslon umjesto OLED-a.

Unatoč kontroverzama među obožavateljima koji to smatraju tehnološkim padom, izvori sugeriraju da Nintendo namjerava proizvesti 10 milijuna primjeraka Switcha 2 u fiskalnoj godini od travnja 2024. Procijenjena cijena konzole je oko 400 dolara.

Analitičari nagađaju da bi uporaba LCD zaslona mogla biti privremena mjera za smanjenje troškova, što ukazuje na mogućnost OLED-opremljene verzije u budućnosti. Unatoč nedostatku detalja o dizajnu, unutarnjim komponentama i naslovima za lansiranje Switcha 2, vijest o planiranoj velikoj proizvodnji izazvala je, naravno, uzbuđenje među entuzijastima ove konzole.

Nintendova odluka da proizvede značajan broj jedinica ima za cilj zadovoljiti veliku potražnju i izbjeći probleme s dostupnošću koji su se pojavili tijekom prethodnih lansiranja konzola. No, vjerojatno ni 10 milijuna primjeraka neće biti dovoljno da u prvoj godini zadovolji apetite gamera.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski