Vijesti

Penny Blood: Hellbound popratna je roguelike igra nadolazećeg RPG-a Penny Blood

Podijelite:

Studio Wildrose, Yukikaze i Natsume Atari najavili su Penny Blood: Hellbound, roguelike naslov koji prati svijet nadolazećeg RPG-a Penny Blood. Očekuje se da će igra biti dostupna na PC-u preko Steamu u trećem kvartalu ove godine. Bitno je naglasati da će vam trebati kontroler kako bi igrali ovu igru.

U igri Penny Blood: Hellbound preuzimate ulogu Hellhoundersa, opasnih suparnika Matthewa i njegove družine u svijetu Penny Blood. Proživite intrigantnu sporednu priču prepunu izazova i otkrijte dublju pozadinu ove skupine anarhista dok se borite za izlazak iz izvanzemaljskog zatvora Mictlan.

Kroz dinamični svijet Penny Blooda, suočit ćete se s brzom akcijom s roguelike elementima. Svako igranje donosi mogućnost otključavanja brojnih pojačanja, vještina i poboljšanja. Uz to, igra donosi napete akcijske segmente, mogućnost borbe protiv egzotičnih bosseva, te pripremu za konačni okršaj unutar utvrde Hellhoundersa. Hellbound sadrži 6 karakterističnih Hellhounder likova, svaki s jedinstvenim napadima, oružjem i sposobnostima.

Što više neprijatelja porazite, veće će biti vaše nagrade. Sudjelovat ćete u raznim borbama i prikupljati valutu kroz jedinstveni sustav zlonamjernosti (malice) za otključavanje mnogobrojnih nadogradnji i sposobnosti. Očekuje vas i “bloodsurfing”, inovativna mehanika koja pretvara prolivenu krv u smrtonosno oružje. Također, kroz borbena područja koristit ćete napade temeljene na brzini i specijalne vještine koje poboljšavaju vašu mobilnost i snagu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski