Vijesti

2D avantura Pepper Grinder dobila je konkretan datum izlaska

Podijelite:

Pepper Grinder je akcijska 2D avantura koja spaja tradicionalne platformiranje s alternativnim načinom bušenja koji vam omogućuje da ronite iz zemlje kao što dupin pliva kroz vodu.

Nakon brodoloma i pljačke njezina blaga, Pepper se mora osloniti na svoj pouzdani Grinder kako bi povratila ono što su nestašni Narlingsi ukrali. Opremljena Grinderom, Pepper istražuje teren, kontrolira strojeve i sjecka sve neprijatelje koji joj stoje na putu do povratka njezinog nestalog bogatstva. Putujte kroz šareni, animirani svijet s preciznim pokretima i uzbudljivim skokovima.

Osim toga, otkrijte novi bušni alat koja će povećati kaos i rješavajte pametne zagonetke. Skupljajte dragulje i druga bogatstva tijekom svoje avanture, a zatim ih unovčite u trgovinama kako biste ojačali Pepper, otključavali nove razine na mapi svijeta i osvajali kolekcionarske naljepnice za svoju knjigu naljepnica.

Prema razvojnom programeru, Ahr Echu, Pepper Grinder će biti objavljen na PC-ju i Nintendo Switchu u prvom kvartalu 2024.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski