Vijesti

Pirati u postapokaliptičnoj igri Age of Water spremni su za avanturu sljedeće godine

Podijelite:

Izdavač Gaijin Entertainment i Three Whales studio najavili su da će nova online avantura igra Age of Water biti dostupna za kupnju u prvom tromjesečju 2024. godine na Steamu. Igra je smještena u postapokaliptični vodeni svijet gdje je sva zemlja poplavljena nakon globalne katastrofe.

Protagonist Age of Watera putuje na bojnom brodu između rijetkih preživjelih naselja, bori se s piratima, vadi artefakte izgubljene civilizacije s dna mora, prevozi vrijednu robu, obavlja frakcijske zadatke, pronalazi nove prijatelje i otkriva tajne uzbudljivog vodenog svijeta. Možete pratiti priču ili samostalno istraživati svijet vlastitim tempom, na primjer, trgovati između naselja, ukrcavati se na tuđe brodove, boriti se protiv drugih kapetana u PvP bitkama, graditi vlastitu bazu, itd.

Igra će se prodavati kao naslov s ranim pristupom i dodatno će se poboljšati na temelju povratnih informacija korisnika, ali će ova verzija omogućiti igračima da dovrše cijelu priču Age of Watera od prvog dana bez dodatnih troškova. Age of Water igra je razvijena kao dio Gaijinova programa inCubator koji je kreirao Gaijin Entertainment za podršku novim studijima za razvoj igara.

Više informacija o igri možete pronaći na službenoj web stranici Age of Watera.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski