Vijesti

Platformska borbena igra Combo Devils najavljena je za PC

Podijelite:

Studio Punkzilla je najavio platformsku borilačku igru Combo Devils za PC putem Steam, a datum izlaska još uvijek nije objavljen. Radi se o igri koja teži donijeti revoluciju u žanru borbenih platformera.

“Naš cilj je stvoriti natjecateljsko iskustvo borbene igre jedan-na-jedan koja nagrađuje kreativnost i predanost. Combo Devils pruža igračima poznate elemente tradicionalnih borilačkih igara i platformskih boraca, ali s osvježavajućim novitetima. Ključni načini igre uključuju natjecateljski 1v1, kampanju i roguelike način s izazovnim protivnicima i raid bossevima koje je potrebno poraziti,” ističu iz Punkzille.

S Beat em’ Up i Roguelite elementima, ova igra pruža izazovno iskustvo preživljavanja s prijateljima ili sami dok istražujete svijet, u kojem se suočavate s sve težim izazovima. Prilagodite svoje karakterne osobine, pronađite pogodnosti i predmete koji će vam pomoći u nadvladavanju zahtjevnih razina i borbi protiv bosseva. Kampanja pruža zanimljive razine koje služi kao tutorial za učenje mehanike igre na zabavan način, dok će napredni tutorial biti oblikovan kao platformska kampanja.

U Versus Modeu, premijernom načinu igranja, igrači će biti nagrađivani za učenje različitih stilova borbe likova, otključavajući kozmetiku i nagrade koje otkrivaju više o povijesti likova. Combo Devils također sadrži raznolike mini igre poput nogometnog načina, ciljnih testova, utrkačkih izazova i drugih, inspiriranih kampanjom i Roguelite načinima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski