Već sada možete zaigrati demo verziju i remake STAR OCEAN THE SECOND STORY R

Oživljen sa šarmantnom 2.5D estetikom, koja spaja 2D pikselne likove i 3D okruženja, ovaj remake uključuje sve što je originalno izdanje učinilo sjajnim, dodajući nove elemente. Doživite nove borbene mehanike i još mnogo toga.

Vrlo hvaljeni drugi dio Square Enixove serije STAR OCEAN vraća se kao STAR OCEAN SECOND STORY R koji bi trebao biti objavljen 2. studenoga ove godine za PC, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Zaintersirani igrači mogu preuzeti demo verziju ove JRPG igre na svim gore navadenim platformama.

Oživljen sa šarmantnom 2.5D estetikom, koja spaja 2D pikselne likove i 3D okruženja, ovaj remake uključuje sve što je originalno izdanje učinilo sjajnim, dodajući nove elemente. Doživite nove borbene mehanike, potpune japanske i engleske glasove, originalnu i rearanžiranu glazbu i još mnogo toga. Otkrijte konačnu verziju klasičnog, ali moderniziranog JRPG-a koji je savršen za pridošlice i dugogodišnje obožavatelje.

Započnite svoje putovanje s Claudeom ili Renom. Ovisno o vašem izboru, mijenjat će se perspektive i saveznici koje možete regrutirati. Upoznajte nove članove putem jedinstvenog sustava Private Actions, razvijajte odnose i otključajte razne završetke. Uživajte u brzoj borbi i novim mehanikama, te nanesite ogromnu štetu s novim Break i Assault Action značajkama. Efekti borbe i pokreti dodatno su poboljšani, čineći akciju u ovoj igri uzbudljivijom nego ikad prije.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian