Vijesti

Please, Touch The Artwork 2 bit će objavljen u veljači kao besplatan naslov

Podijelite:

Solo developer iz Belgije Thomas Waterzooi najavio je datum izlaska svoje najnovije igre, Please, Touch The Artwork 2. Radi se o opuštajućoj igri sa skrivenim predmetima koja bi trebala biti lansirana 19. veljače, te u gesti umjetničkog slavlja, bit će potpuno besplatna za igranje.

U čast 75. godišnjice smrti umjetnika Jamesa Ensora, igrači su pozvani da urone u svijet belgijskog pionira moderne umjetnosti. Please, Touch The Artwork 2 pretvara njegove ikonične slike u neobičnu, ugodnu i privlačnu avanturu sa skrivenim predmetima. Zahvaljujući potpori flamanske vlade, igra će također biti dostupna svima koji imaju pametne telefone (Apple AppstoreGoogle Play), te na PC-u putem Steama.

Pomozite lutajućem umjetniku kostura u kretanju nadrealnim, ručno oslikanim svemirom, dok skupljate skrivene predmete za njegove neobične stanovnike. Riješite ležerne zagonetke i popravite praznine i pukotine na slikama. Istraživat ćete 5 jedinstvenih svjetova, na svakom koraku imat ćete hintove za pomoć, a igru prati i jednostavne point & click mehanike igranja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski