Vijesti

Pokemon s puškama, Palworld, službeno izlazi 19. siječnja

Podijelite:

Developer Pocketpair odlučio je putem društvenih mreža obavijestiti da će Palworld, naslov koji slovi kao Pokemon s puškama, biti objavljen 19. siječnja za PC putem Steama u Early Access verziji.

Palworld je multiplayer igra otvorenog svijeta s naglaskom na survival i crafting elemente. U igri će igrači surađivati s bićima poznatim kao Palsi, koristeći njihovu pomoć za izgradnju, upravljanje farmom, istraživanje dungeona, izradu oružja, pucanje iz strojnica i mnoge druge aktivnosti.

Dok možete postati majstor u hvatanju stvorenja, u ovoj igri vašu stručnost možete demonstrirati i kroz upotrebu raznih oružja. Ako ste otvoreni za RPG koji kombinira nadrealizam i satiru, uz sve klasične elemente Pokémon igara za PC, ovo je prava igra za vas.

Tijekom Early Accessa, planiraju se dodati razni elementi, kao što je novi sadržaj i balansiranje igre tamo gdje je to potrebno. Uz to, bit će dodana nova čudovišta, nova područja i dungeoni kako bi istraživanje bilo još ugodnije, te dodavanje novih zgrada i predmeta koji survival elemente čine izraženijima i zabavnijima.

Trenutna verzija Palworlda sadrži više od 100 čudovišta, golemi otvoreni svijet, preko 350 predmeta i više od 70 vrsta zgrada – dovoljno sadržaja da vas zabavi čak i tijekom ranog pristupa.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski