Vijesti

Potion Craft napokon je stigao na PlayStation i Nintendo Switch konzole

Podijelite:

Došlo je vrijeme da ponovno okupite svoju knjigu recepata, bilje i alate oko kotla jer je Potion Craft sada dostupan na Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama.

Nakon što ste putovali svijetom u potrazi za svojom sudbinom, naišli ste na napuštenu kuću u kojoj je nekoć živio alkemičar, sa svom opremom koja je ostala netaknuta. Savršena je prilika da se upustite u poslove alkemičara i počnete istraživati različite alkemije između različitih sastojaka.

To nije jedino eksperimentiranje koje ćete morati provesti, upravljanje odnosima s klijentima druga je vrsta alkemije. Vitezovi, razbojnici i jednostavni građani počet će vas posjećivati sa svojim specifičnim zahtjevima. Njihovi zahtjevi neće uvijek biti jasni, a vi ćete morati pogoditi kakvu izmišljotinu oni točno žele.

Potion Craft vrlo je hvaljena igra, ima oko 23 tisuće vrlo pozitivnih korisničkih recenzija na Steamu, a svoj uspijeh želi prijeniti i na ostale konzole. Također, Potion Craft možete zgrabiti na popustu od 55% na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski