Vijesti

Avantura izrade napitaka Potions: A Curious Tale izlazi na PC-u u ožujku

Podijelite:

Potions: A Curious Tale, avantura izrade napitaka od developera Stumbling Cat, izlazi na PC-u putem Steama u četvrtak, 7. ožujka 2024. Igrači će moći zaviriti dublje u ovu igru kroz čarobni demo koji će premijerno biti dostupan na Steam Next Festu od 5. do 12. veljače.

Prevladajte fantastične prepreke kao Luna, mlada čarobnica koja je nedavno otkrila svoju sposobnost stvaranja čarobnih napitaka. Uz pomoć Heliosa, duhovitog mačka i Luninog suputnika, prikupljajte rijetke sastojke od čudovišta, voća, biljaka i drugih predmeta diljem sedam mističnih bioma. Stvarajte više od 100 različitih napitaka u njezinoj potrazi da postane majstorica u stvaranju čarobnih napitaka.

Svjedočite kako Luna procvjeta u hrabru mladu ženu kroz živopisni ilustrirani stil i šarmantnu glazbu, odajući počast klasičnim avanturama iz priča i narodnim bajkama. Koristeći svoj oštar jezik i duhovitost, naučite važne lekcije u priči o odrastanju gdje se poštovanje zaslužuje, savjeti mogu biti obmanjujući, a odrasli ne moraju uvijek biti u pravu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski