Vijesti

Prkosite sudbini i ovladajte vremenom u strateškoj igri TimeMelters

Podijelite:

TimeMelters je strateški witch-battler koji kombinira korištenje čarolija, manipulaciju okolinom i dinamičnu borbu, pružajući nam mogućnost solo i kooperativnog igranja za dva igrača ili izazova u brzom načinu igranja.

U doba obavijeno strahom i praznovjerjem, Teagan, nevina žena osuđena na lomaču, spašena je neočekivanim saveznikom. Sada, s novootkrivenom moći, Teagan kreće u borbu za pravdu i zaštitu grada koji ju je pokušao ubiti.

U TimeMeltersu, igrači mogu koristiti svoje vještine savijanja vremena i umijeće stvaranja kopija sebe kako bi zajedno vodili borbu na različitim vremenskim linijama. Ova ključna mehanika omogućuje strateško planiranje i pruža nam priliku da razvijemo svoj jedinstveni stil igre i da vodimo vojske klonova prema pobjedi.

Osim toga, Teagan posjeduje čarobne moći koje omogućuju manipulaciju okolinom. Moći ćemo stvoriti kamenite zidove kako bi ometali kretanje neprijatelja ili se osloniti na moć tajanstvenih drveća kako biste se umiješali u napad opasnih čudovišta.

TimeMelters je sada dostupan u ranom pristupu na Steamu. Kako se igra približava svom punom predstavljanju, moći ćete uživati u više od 15 sati igranja koje se proteže kroz 40 jedinstvenih vremenski izazova.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski