Vijesti

Project Hoyrá impresivna je avanturistička igra napravljena na Unreal Engineu 5

Podijelite:

Project Hoyrá je narativna akcijsko-avanturistička igra u trećem licu koja se odvija u potpuno novom post-apokaliptičnom svijetu fantazije. Igrat ćete kao Elduin, kontrolirajući element vode, kako biste pokušali pronaći izgubljenu civilizaciju koja bi trebala biti posljednja preostala elementarna nacija.

Francuski PrismaStone Studio, već neko vrijeme razvija Project Hoyrá, a očekuje se i najava demo verzije koja za cilj ima prikazati ambiciju cijele igre i zašto ju možemo sloviti kao igra sljedeće generacije:

“U PrismaStone Studiju trenutno radimo u volonterskoj suradnji s timom koji čini dvadesetak umjetnika koji svakodnevno rade na novim kreacijama. Okupljeni smo u tim od 22 zaposlenika specijaliziranih za nekoliko tehničkih područja u rasponu od 2D do 3D koji trenutno žive za ovu igru i s nadom da ćemo jednog dana od nje živjeti. Cilj ovog demoa, koji prikazuje samo jedan aspekt Hoyráine avanture, je predstaviti sažetu verziju cijele igre, uključujući naraciju, avanturu, istraživanje, borbu i ostale elemente igre”, piše na službenoj web stranici studija.

U ulozi Elduina, imat ćete kontrolu nad dragocjenom moći Water O’Navlása. Prilagodite svoj stil igre prema vlastitom nahođenju kako biste manipulirali ovim elementom u svoju korist, te odaberite borbu na daljinu putem različitih napadnih i obrambenih vodenih čarolija ili upotrijebite svoj bodež kako biste usvojili borilački stil u bliskoj borbi.

Hoyrá predstavlja jedinstveni svijet s originalnim, bogatim i raznolikim ekosustavima. Kao i flora, fauna je temeljito razvijena unutar Projekta Hoyrá, pružajući igračima priliku da tijekom svog putovanja susretnu raznolike vrste. Također, neka od bića možda će biti prijateljski nastrojena, dok će druga biti izrazito borbeno orijentirana, ne oklijevajući u sukobu s igračem na vlastitom teritoriju.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski