Vijesti

PvEvP ekstrakcijski dungeon-crawler Dungeon Stalkers sudjelovat će na sljedećem Steam Next Festu

Podijelite:

Action Square je službeno najavio da će njegova nadolazeća dungeon crawler igra, Dungeon Stalkers, koja bi trebala biti objavljena u prvoj polovici ove godine, sudjelovati na nadolazećem Steam Next Festu. Podsjetimo, Steam Next Fest zakazan je za 5. veljače i trajat će do 12. veljače.

Prošle godine smo imali priliku zaigrati playtest Dungeon Stalkersa koji nas je ugodno iznenadio, osobito način na koje vještine utječu na samo igranje. Igrači sastavljaju timove od najviše tri stalkera i ulaze u dungeon s do pet neprijateljskih timova. Podjednako se suočavaju s čudovištima i neprijateljskim igračima dok traže izlaznu točku u dungeonu koji se s vremenom sužava. Koristeći jednu od šest jedinstvenih klasa, igrači se upuštaju u opasne dubine kako bi pobjegli sa svojim dragocjenim plijenom.

Tijekom ovog Steam Next Festa, igrači će imati priliku iskusiti poboljšanu verziju Dungeon Stalkers u usporedbi s prvim playtestom. Dodane su razne nove značajke temeljene na povratnim informacijama korisnika iz početnog testa, uključujući poboljšanu značajku glasovnog chata za bolju suradnju korisnika u timu, sustav rangiranja i nove skinove.

Igru je tijekom prošlogodišnjeg playtesta zaigralo čak 30 tisuća igrača, a više informacija o njoj možete pronaći putem službene web stranice ili Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski