Vijesti

Quantic River je cyberpunk avantura u distopijskom krajoliku

Podijelite:

Zaronite u vizualno bogate, distopijske urbane pejzaže u igri Quantic River, gdje se dinamična akcija spaja s intrigantnim istraživanjem. Otkrijte svijet kibernetičkih nadogradnji, eksplozivne borbe mačevima i sustave hakiranja.

Unaprijeđeni sustav borbe s katanom donosi duboki fokus na vještinu i taktiku, gdje svaki pokret zahtijeva preciznost i ovladavanje. Tajming i sinkronizacija su neophodni za uspjeh protiv neprijateljskih prijetnji u ovoj igri, a svaki element ima dvostruku svhu: obogaćuje okolinu i pruža interaktivnost u borbi i istraživanju.

Vaš ključ za opstanak leži u neprestanom unaprjeđenju i razvoju vašeg lika, pripremajući vas za izazove koji se neprestano postavljaju ispred vas. Centralna tema Quantic Rivera je vaša sloboda izbora, gdje strategija može nadmašiti direktnu borbu. Također, učite umijeće hakiranja kako biste otključali tajne prolaze i neutralizirali opasne prepreke, dok vas igra vodi kroz mnoštvo puteva i odluka.

Uskoro počinje i Kickstarter kampanja za Quantic River, a više informacija o ovome možete pronaći putem službene web stranice.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski