Video Vijesti

REVEIL je predstavio novi gameplay video u trajanju od 19 minuta

Podijelite:

Developer Pixelsplit i izdavač Daedalic Entertainment objavili su detaljan pogled na gameplay mehanike kroz novi video za njihov nadolazeći psihološki triler REVEIL, koji će biti dostupan 6. ožujka na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

U igri REVEIL, igrač je potpuno uronjen u pažljivo oblikovan svijet s naglaskom na detaljima, gdje se granice između stvarnosti i iluzije zamagljuju. Radnja se odvija u autentično orkestriranom okruženju inspiriranom cirkusom iz 60-ih, koje ubrzo dobiva nadrealne karakteristike, a otkrivat će tajanstvenu psihu i prošlost Waltera Thompsona.

U videu ćete doživjeti početak REVEIL-a, te kratak, ali intenzivan segment koji se odvija u kasnijem dijelu priče. Pridružite se glavnom liku Walteru Thompsonu dok se budi u svojoj spavaćoj sobi, da bi ubrzo nakon toga shvatio da ovo nije njegov dom, već mjesto gdje se različita sjećanja na njega isprepliću. Walter započinje potragu za svojom kćeri Dorie dok se susreće s prizorima iz snova koji kao da se vrte oko cirkusa Nelson Bros u kojem je nekoć radio.

REVEIL izlazi 6. ožujka na PC-u, PlayStationu 5 i Xbox Series X/S, dok će verzija za PlayStation 4 uslijediti kasnije ove godine. Zbog svojih ograničenih resursa, studio je odlučio usredotočiti se na razvoj prethodno spomenutih platformi i potvrdio da se više ne planira izdati verzija za Xbox.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski