Vijesti

Impresivna base-building igra u kojoj možete putovati u svemir, Revive & Prosper, izašla je na Steamu

Podijelite:

Prikupljajte resurse, gradite bazu, automatizirajte i optimizirajte u Revive & Prosper, strategijskoj base-building igri u voxel stilu. Preoblikujte teren i uzgajajte hranu pomoću 6 mutanata i njihovih golemskih saveznika, te dostavljajte proizvode putem traka i katapulta.

Rudarite, gradite i automatizirajte uz pomoć svojih mutanata i golemih pomoćnika. U svijetu uništenom nepoznatom apokalipsom, samo vi možete oživjeti neplodnu zemlju pametnim postavljanjem rijeka, iskopavanjem irigacijskih kanala i čak izgradnjom vodovoda. Ispunite oživljenu zemlju uspješnim tvornicama i opustite se dok postavljate optimalni proizvodni proces.

Zamijenite ručno kopanje i eliminirajte oslanjanje na ručno prikupljanje resursa. Koristite kotač za iskopavanje kako biste izvadili tlo i prenijeli ga u stroj za sortiranje, koji će učinkovito razvrstati tlo u sve potrebne resurse. Golemi marljivo rade s bonusima za bržu izgradnju, kopanje, sadnju i kuhanje. No, na kraju će se istrošiti, potičući vas da stvorite nove suputnike. Produžite njihov život stvaranjem biomase u Biopressu i opskrbljivanjem tvornice golema, koju će iskoristiti za produljenje svog vijeka.

Budite pripravni za promjene u vremenu koje mogu utjecati na vašu bazu; kiša može podići razinu rijeke, potencijalno izazivajući poplave, dok pješčane oluje pružaju vjetar za vjetroturbine, ali mogu uzrokovati i blagu sušu, te se pripremite za toplinske valove čuvanjem vode. Osim toga, moći ćete napredovati kroz različita tehnološka doba, od drva i željeza do čelika, elektriciteta i atomske ere te svemirskog doba.

Zato je cilj istražiti različite biome, a kada dosegnete svemirsko doba, moći ćete izgraditi raketu, otputovati na Mjesec i izgraditi postaju. Od tamo možete putovati na Mars gdje će se igra nastaviti, pružajući vam priliku za potpuno teraformiranje Marsa i stvaranje uvjeta za život.

Revive & Prosper možete igrati na PC-ju putem Steama. Igra je objavljena u Early Accessu što znači da možete očekivati još sadržaja u budućnosti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski