Vijesti

Objavljen je Robocraft 2, donosi pregršt novog sadržaja, a i besplatan je za igranje 

Podijelite:

Prošlo je šest godina otkako je prvi put objavljen Robocraft, naslov koji nudi PvP online igranje s velikim mogućnostima uništavanja temeljen na vozilima. Danas su iz razvojnog studija Freejama odlučili izbaciti drugi nastavak ove popularne igre, a tvrde da je prvi dio zaigralo preko 16 milijuna igrača. Znači li to da se sprema isti uspjeh za Robocraft 2?  

Radnja ove igre smještena je 100 godina nakon događanja u Robocraftu, dvije se korporacije vraćaju na Mars kako bi se borile za moćni resurs zvan protonij. Glavni fokus u Robocraftu 2 i dalje će biti vožnja različitih vozila i uništavanje istih, a čak i kada se vaša mašinerija pokvari, borbu možete nastaviti pješice opremljeni pouzdanom QMG puškom. Osim toga, cijeli svijet raspršen je turretima i drugim raznim vozilima koje možete koristiti za destrukciju svojih neprijatelja.  

Ono što je novo u igri je korištenje visokovjerne fizike kako bi se simulirao svaki blok na vozilu; ako se zabijete u nekoga, tada se šteta dijeli između vas i vašeg neprijatelja, a što se tiče simulacije samih strojeva, primjerice, teške konstrukcije se mogu prevrnuti i teški leteći objekti možda neće poletjeti. Također, Community Robot Factory sadržavat će gotovo beskrajan broj strojeva za pregledavanje i preuzimanje, koje je stvorila zajednica igrača, a izbor novih dijelova za konstruiranje omogućuje vam da napravite gotovo sve što želite.  

Pošto je Robocraft 2 objavljen u Steam Early Access verziji, iz Freejama obećavaju još novijeg sadržaja, kao što su više dijelova za kretanje vozila i uništavanje, friends & party sistem, mogućnost kreiranja vlastitih mapa i game modova i poboljšati alate za dijeljenje kreacija između igrača. Robocraft 2 možete potpuno besplatno preuzeti putem Steama. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski