Video Vijesti

Pogledajte kako izgleda jedinstven horor naslov Rotten Flesh, u kojem je bitno korištenje mikrofona

Podijelite:

Iako ne nudi ništa revolucionarno što dosad nismo vidjeli, Rotten Flesh itekako se može pohvaliti sa svojim jedinstvenim načinom korištenja mikrofona za igranje. Možemo ga usporediti s Don’t Scream, koji također korisiti mikrofon za imerzivnije iskustvo igranja, odnosno ne smijete vrištati. Međutim, Rotten Flesh nudi malo drugačiju premisu, u njemu tražite svog izgubljenog krznenog suputnika Roya.

Kao igrači, morate uzvikivati ime svojeg psa u nadi da će kojim slučajem zalajati kako bi ga napokon pronašli. Međutim, kao svaki normalan čovjek, morate se odvažiti na putovanje duboko u kanalizaciju u kojoj se vaš pas izgubio, dok cijelo vrijeme nešto drugo također može čuti vaše uzvike kao što su zlonamjerna stvorenja, čudni kultisti, raspadajući leševi i entiteti iz noćnih mora.

Dok je ulaz za mikrofon opcionalan i može se zamijeniti glasovnom glumom, solo developer Steelkrill Studio koji već neko vrijeme razvija ovu igru, toplo preporučuje korištenje mikrofona za potpuno drugačije iskustvo igranja horor naslova. Za one koji preferiraju suzdržaniji pristup, Rotten Flesh nudi alternativne metode napredovanja kroz svoj mračni svijet. Bilo da se odlučite suočiti, izbjeći ili riješiti zagonetke, krajnji cilj ostaje isti – pronaći svog vjernog psećeg pratitelja i dovesti ga natrag na sigurno.

Iako još nema službeni datum izlaska, Rotten Flesh će prvo biti lansiran putem Steama u Early Accessu, a sigurno možete očekivati jedan kvalitetan naslov jer je Steelkrill Studio poznat po svojim hvaljenim igrama kao što su The Backrooms 1998. i The Voidness, koje su dobili pozitivne kritike od Steam igrača.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski