Vijesti

RPG Demonschool predstavio je novi trailer, u fokusu je ovaj put borba

Podijelite:

Demonschool, taktički RPG smješten u školski život s naznakama Persone i Shin Megami Tensei serijala, predstavio je tijekom PC Gaming Show: Most Wanted događaja novi trailer koji pokazuje kako će izgledati sustav borbe.

U igri preuzimamo ulogu Faye, nasljednice posljednje obitelji lovaca na demone. Kao nova studentica na koledžu, Faye mora uskladiti svoje studije s izazovima suočavanja s demonima kako bi preživjela pakleni semestar. Istražujte misteriozne događaje i rješavajte sukobe između svjetova dok gradite prijateljstva sa Fayeinim kolegama iz razreda. Jačajte veze s saveznicima koji se bore protiv demona kako biste stvorili snažne kombinacije u taktičkim borbama inspiriranim igrom Into the Breach.

Postavite članove grupe na strategijske položaje, zatim uđite u fazu akcije i promatrajte kako se svaki udarac, iscjeljenje i impresivna kombinacija odvijaju u isto vrijeme. Otkrijte stotine suradničkih kombinacija napada među 15 potencijalnih suigrača i s potezima punim stila pospremite demone natrag u pakao. Suočite se s jezivim demonima, ogromnim bossovima i drugim čudovištima na šahovskoj ploči gdje je svaki potez jednako bitan.

Demonschool će biti objavljen na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S i Nintendo Switch konzolama te PC-ju i Stema Decku u drugom kvartalu 2024.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski