RPG igra Cattails: Wildwood Story izlazi 20. listopada za PC

U Cattails: Wildwood Storyju, igrači će stvoriti svoju vlastitu mačku i lutati svijetom Wildwooda u potrazi za plijenom za lov i biljem za prehranu dok pokušavaju privući nove mačje stanovnike da se pridruže njihovom gradu.

Falcon Development, tvorci popularnog RPG-a Cattails  iz 2017 godine, simulacije mačjeg života, najavili su da će se njihova najnovija igra, Cattails: Wildwood Story, pojaviti na Steamu 20. listopada ove godine.

U Cattails: Wildwood Storyju, igrači će stvoriti svoju vlastitu mačku i lutati svijetom Wildwooda u potrazi za plijenom za lov i biljem za prehranu dok pokušavaju privući nove mačje stanovnike da se pridruže njihovom gradu. Postoji i mogućnost da se zaljube kako budu upoznavali svoje susjede i stvoriti obitelj mačića s jednim od preko dvadeset prihvatljivih partnera. Međutim, kada mračna prisutnost zaprijeti njihovom novom domu, igrači će morati prihvatiti izazov i iskorijeniti korupciju koja leži u srcu Wildwooda.

Cattails: Wildwood Story započeo je s razvojem u rujnu 2019. godine, a u svibnju 2022. godine završila je Kickstarter kampanja više od 240 000 tisuća dolara potpore, postigavši svoj cilj i završivši s financiranjem od preko 800%.

Vodeći programer Tyler Thompson rekao je: “Oduševljeni smo što igračima konačno možemo poželjeti dobrodošlicu u Wildwood. Nakon četiri godine kontinuiranog razvoja, vjerujemo da je Cattails: Wildwood Story snažan novi ulazak u seriju Cattails. Ljubitelji cozy i wholesome igara, mačaka i RPG-ova pronaći će mnogo toga što im se sviđa u našoj najnovijoj ponudi.”

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian