Video Vijesti

RPG simulacija života Our Life on Water najavljena je za PC

Podijelite:

Nagrađivani poljski studio i izdavač Different Tales najavio je Our Life on Water, magični RPG simulacije života inspiriran plutajućim selima na rijeci Mekong. Kao igrači, ući ćemo u kožu Rivertalkera, sprijateljiti se s duhovima rijeke kako bismo obnovili i zaštitili zajednicu koju je razbio moderni svijet.

Suočen s rastućim opasnostima koje donosi moderni svijet, grad na vodi Rivertalker će biti prisiljen obratiti se riječnim duhovima, zajedno s Ylom vidrom koja govori kako bi spasili ovo naselje. Budući da živite na vodi, prigrlit ćete jednostavan život ispunjen svakodnevnim zadacima poput vožnje čamcem, pecanja, ronjenja, uzgoja životinja i mnogo toga. Uspostavit ćete prijateljstva s lokalnim stanovništvom, otkriti ljubav i često se suočiti s izazovnim moralnim odlukama kako biste oblikovali priču.

Istražite monsunski krajolik inspiriran kambodžanskim i vijetnamskim plutajućim selima s dozom magičnog realizma, te putujte brodom, plivajte i ronite kako biste pronašli mistične artefakte. Uz to, istražite povijest mjesta gdje se moderni život suočava s domorodačkim stanovništvom, te gdje su i okoliš i kulturni identitet ugroženi, a vaši će izbori utjecati na selo i njegove stanovnike.

Our Life on Water razvija i izdat će Different Tales za PC putem Steama 2024. godine. Najava se dogodila tijekom ceremonije dodjele nagrada Golden Joysticka u Londonu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski