Vijesti

Rune Fencer Illyia donosi izraženo platformersko iskustvo igranja kroz brzu borbu

Podijelite:

Rune Fencer Illyia je intenzivan i atmosferični akcijski platformer s izraženim fokusom na istraživanje, iskreno pripovijedanje i brzu borbu.

Priča prati mladu djevojku Illyiju, koja se budi unutar razrušenog zračnog broda kojim je putovala. Nasukana i sama, Illyia mora istražiti neobičan svijet i locirati svoju nestalu sestru blizanku, te pronaći put kući.

U igri ćemo lutati ogromnim, misterioznim i ručno izrađenim svijetom koji se sastoji od 24 bajkovita područja, upoznati različite saveznike i neprijatelje i nadmudriti ih s brzim mačevanjem i moćnom runskom magijom. Osim toga, bitno će biti i izbjegavati različite vrste napadanja, sve kako bi uspješno ukrali runske znakove svojih neprijatelja i postali jači.

Moćni pečati i drevna kamenja donose nam razne vještine i sposobnosti kao što je mogućnost pomicanja masivnih predmeta, razne ubojite kombinacije napadanja, disanje pod vodom ili zaustavljanje vremena tijekom borbe. Više od 150 jedinstvenih neprijatelja vreba u dubinama kraljevstva Ithos, a intenzivne borbe sa bossevima izazvat će vaše vještine i znanje o ovoj igri.

Preko 120 različitih namirnica i napitaka čeka da bude napravljeno, a pri tome ćete moći koristiti široku lepezu sastojaka, odnosno igra nam obećaje vrlo nagrađivano iskustvo eksperimentiranja. Opuštanje od akcije možemo pronaći uz ribolovnu mini igru inspiriranu glazbenim ritmičkim igrama ili uz maženje mnoštvo prijateljskih stvorenja, poput divovske kapibare.

Rune Fencer Illyia ne bi trebala još uskoro izaći, jer je prošli tjedan uspješno završena Kickstarter crowdfunding kampanja koja je prikupila 178 tisuća dolara, a 3800 ljudi poduprijelo je ovu igru.

Moći će se igrati na PC-u putem Steama i Epic Gamesa, a očekuju nas i verzije za konzole (PlayStation, Xbox, Nintendo Switch).

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski