Vijesti

Salt and Sacrifice sutra dolazi na Steam i Nintendo Switch

Podijelite:

Izvorno ekskluzivan za Epic Games Store i objavljen na PlayStation konzolama 10. svibnja 2022. godine, Salt and Sacrifice, nastavak omiljenog 2D soulslike Salt and Sanctuarya iza kojeg stoji Ska Studios, sutra, 7. studenog, stiže na Nintendo Switch i Steam.  

U Salt and Sacrificeu, igrači preuzimaju ulogu inkvizitora sa zadatkom da istražuju napuštena sela, dungeone i grobnice kraljevstva Alterstonea. Sa svojom istraživačkom side-scrolling platformom i intenzivnom borbom, Salt and Sacrifice nadograđuje temelje koje je postavio njegov prethodnik 2016. godine, uvođenjem proširenog izbora klasa kao što su Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger i Sage, a svaka nudi jedinstvene sposobnosti i stilove igre, dodajući dubinu i raznolikost iskustvu igranja.  

Osim toga, igra donosi lov na magove, koja pruža izazove u više dijelova koji kulminiraju u borbe s bossevima. Igrači će također otkriti unaprijeđene PvP načine igranja s dodatnim potezima i raznolikim ciljevima, prilagođenim njihovoj odabranoj sekti. Za one koji se više vole udružiti, Salt and Sacrifice nudi online i offline co-op za dva igrača.  

Iako možda nije postigao istu razinu izvrsnosti kao njegov prethodnik, kritičari su pohvalili Salt and Sacrifice zbog dobrih borbenih mehanika i obilja mogućnosti prilagodbe. Ipak, neki su kao glavni problem naznačili nedostatke u elementima priče i naracije. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski