Vijesti

Sea of Stars zaigralo je 4 milijuna igrača u manje od četiri mjeseca od svog launcha

Podijelite:

Sea of Stars, najbolja indie igra ove godine i vrlo hvaljen turn-based RPG, brzo je postao omiljen među igračima, postigavši izvanredno postignuće premašivši četiri milijuna igrača u manje od četiri mjeseca.

Podsjetimo, kanadski Sabotage Studio objavio je Sea of Stars 28. kolovoza i skoro svaki mjesec igra je uspijela skupiti više od milijun igrača, a glavni razlog je tome što se može igrati na svim aktualnim platformama: PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, a može se pronaći i na Xbox Game Pass te PlayStation Plus Extra i Premium katalozima.

“Sea of Stars je igra mojih snova, a vidjeti da njezina potraga tako snažno odjekuje među igračima i kritičarima znači svijet svima u Sabotageu.Tim koji stoji iza ove igre najtalentiranija je i najpredanija skupina s kojom sam se mogao nadati da ću stvoriti Sea of Stars i ponovno se prisjećam njihove briljantnosti dok napredujemo u stvaranju nadolazećeg DLC-a za Sea of Stars, Throes of Watchmaker. Za obožavatelje koji su prepoznali našu avanturu u tako nevjerojatno uspješnoj godini za RPG-ove zajedno s novitetima iz najvećih žanrovskih franšiza… jednostavno vam ne možemo dovoljno zahvaliti što nas podržavate i jedva čekamo da vam pokažemo što je sljedeće za Sea of Stars.”

Thierry Boulanger, suosnivač Sabotage Studija i direktor igre na Sea of Stars

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski