Vijesti

Seas of Rebellion kombinira rouge-like stil igranja s otvorenim oceanima

Podijelite:

Solo developer Austin Weeks radi na zanimljivoj akcijskoj rouge-like avanturi Seas of Rebellion u kojoj ćete istraživati otvoreni ocean i boriti se protiv mnogih sila koje žele napasti vašu zemlju.

U igri ćete zaploviti prostranim morem u potrazi za skrivenim utočištima pirata, istražiti jedinstvene otoke, suočiti se s opasnim neprijateljima te sakupljati dragocjena blaga koja će povećati snagu broda. Također, igra se sastoji od četiri različite regije svijeta, svaka s vlastitim skupinama neprijatelja, izazovima i moćima.

Kako biste unaprijedili svoj brod i otvorili moćne nove opcije prilagodbe, nadogradnje ćete pronaći u raznim gradovima ili samostalnim trgovinama. Osim toga, ni jedno putovanje neće biti isto, a vaša uloga je da istražite složene veze koje se prostiru izvan vašeg doma i otkrijete pravi razlog iza napada pirata.

Prema onome što se može vidjeti iz prikazanog videa dole, borbe s bossevima zasigurno će biti intenzivne i izazovne. Kontrole pucanja izgledaju intuitivno i lako za korištenje, odnosno trebali bi se moći brzo prilagoditi i maksimalno iskoristiti svoje vještine. Dodatno, igra će također imati ograničenu podršku za kontrolere.

Seas of Rebellion nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti objavljen na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski