Video Vijesti

Pogledajte kako izgleda Space for Sale u novom co-op traileru

Podijelite:

THQ Nordic i Mirage Game Studios najavili su Space for Sale još tijekom THQ Nordic Digital Showcasea u kolovozu, a danas smo dobili novi co-op trailer za ovu nadolazeću simulacijsku igru, koja će biti dostupna na PC-ju još uvijek nepoznatog datuma.

U igri ćemo skupljati resurse, graditi imanja i prodavati ih ekscentričnim vanzemaljskim klijentima uz veliku zaradu. Morat ćemo pronaći kreativne načine da zadovoljimo sve veće zahtjeve svojih kupaca. Također, cilj je pripitomiti i istražit floru i opasnu faunu i naučiti od njih kako poboljšati svoje kreacije da izdrže čak i najsurovije biome.

Svjetovi u Space for Sale generiraju se proceduralno, tako da vam nikad neće ponestati novih stvari za otkrivanje i novih mjesta za izgradnju. Istraživanje je jednako velik dio igre kao i gradnja, a također ćete moći zaroniti u pozadinske priče svjetova koje ste jeftino stekli. Promatrajući lokalne oblike života i prilagođavajući se njihovim načinima, možete pronaći nove načine gradnje i moći ćete koristiti jedinstvene značajke svojih planeta u svoju korist.

Uz način rada za jednog igrača, Space for Sale nudi izvanredno online co-op iskustvo za dva igrača, omogućujući vama i vašem suputniku da neprimjetno uđete i izađete iz igre. Samo će svijet domaćina zadržati napredak i samo domaćin može spasiti igru, iako oba igrača imaju pristup istim elementima i zajedno će zaraditi postignuća. Ako započinjete novi svijet, počinjete iz početka.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski