Vijesti

Pogledajte kako izgleda VEIL u novom gameplay traileru

Podijelite:

Studio Graewolv Games nedavno je objavio prvi gameplay trailer za svoju nadolazeću kooperativnu horor shooter igru VEIL. U ovom taktičkom FPS-u igrate kao suvremeni bojni mag i udružujete se s drugim vještcima u potrazi za znanjem i demonskim artefaktima.

VEIL je igra koja se temelji na rješavanju misija, u kojoj obavljate poslove za razne grupe željne moći koje su zarobljene u stoljetnoj borbi. U svojoj srži Veil je taktička pucačina iz prvog lica, što znači da naglašava timski rad i da biste izgledi moćno protiv brojnih i moćnih neprijatelja, sklapate demonske paktove koji vam daju nadnaravne moći.

Jedinstvena mješavina taktičkog realizma i demonskih moći u VEIL-u nudi intrigantnu pripovijest i mješavine laganih RPG elemenata i značajki ekstrakcije, stvarajući sljedeći korak u evoluciji kooperativnih taktičkih pucačina. VEIL je originalni IP razvijen interno u Graewolvu s vizijom da bude trans-medijski brend, koji priča priče iz svog svemira preko medija i platformi, kao što su igre, romani, stripovi i linearna zabava.

VEIL će biti dostupan na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski