Vijesti

Sljedeći tjedan izlazi shoot ’em up naslov Evil Diary

Podijelite:

Izdavač Ratalaika Games danas je najavio da će akcijska shoot ’em up igra, Evil Diary, biti izdana u petak sljedeći tjedan, 24. studenog. U ovoj 2D pucačini, igrači se moraju suočiti s različitim neprijatelja i pokušati preživjeti. Uz to, ovaj naslov bit će izdan za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, X/S i Nintendo Switch po izuzetno niskoj cijeni.

Evil Diary predstavlja epsku mračnu top-down akcijsku pucačinu koja prati putovanje jedne žene dok se suočava s hordama mutiranih čudovišta u nastojanju da pronađe sigurnost u postapokaliptičnom i uništenom New Yorku. Igra obuhvaća različite vrste razina: neke zahtijevaju da eliminirate određeni broj čudovišta kako biste napredovali, druge traže da preživite protiv čudovišta dok ne istekne vrijeme, dok se posljednje nekoliko razina fokusira na vožnju motocikla dok obarate neprijatelje koji se također voze na motociklima.

Očekuje vas 1 do 2 sata poputno linearnog igranja, 32 razine, heavy metal glazba, elegantna pikselna umjetnost, uvjerljiva priča, dvije dodatne maske likova za otključavanje i zanimljivi dizajni neprijatelja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski