Vijesti

Slay the Minotaur je izazovan rogue-lite dungeon crawler s naglaskom na speedrunning

Podijelite:

U Slay the Minotaur izbjegnite zamke labirinta, nadograđujte svoje sposobnosti i suočite se s Minotaurom u neizbježnom dvoboju mačke i miša.

Jeste li se ikada zapitali kako bi to bilo ući u kožu Tezeja, prolaziti kroz čudesan labirint i pokušati poraziti minotaura? Upravo to vam donosi igra zvana Slay the Minotaur. Međutim, minotaurov teritorij nije samo njegov dom. Drevni heroji i dalje lutaju labirintom, dok ga divovski kiklopi i ostale zvijeri smatraju svojim utočištem. Savladajte ova mitska stvorenja i postanite jači kako biste imali šansu pobijediti minotaura.

Možda ćete pronaći saveznika u Afroditi. Iako je ova božica ljubavi opečena opetovanim neuspjesima prethodnih potencijalnih heroja, ona će razmijeniti sve bisere koje ste sakupili i nadograditi vaše moći u nadi da ćete vi biti taj koji će konačno ubiti minotaura.

Škrinja s plijenom koju pronađete unutar labirinta sadrži snažno oružje i kacige. Svako oružje i kaciga imaju jedinstveni atribut i poseban potez. Uz to, ako porazite minotaura bit ćete rangirani na temelju vašeg vremena.

Slay the Minotaur izlazi u prvom kvartalu ove godine za PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski