Vijesti

Solium Infernum došao je na PC Gaming Show s jedinstvenom vizijom pakla

Podijelite:

Solium Infernum, turn-based strategija gdje demonima vodite bitku za kontrolu nad prijestoljem pakla, prvotno je izdao kreator Vic Davis 2009. godine, a 2022. studio League of Geeks, poznat po igri Armello, najavio je ambiciozne planove za “ponovno zamišljanje” ove igre. Nadogradnja će obuhvatiti vizualni stil, dodati pristupačnije kampanje za jednog igrača i poboljšati opcije za više igrača.

Svaki arkfiend u Solium Infernumu posjeduje jedinstvene moći i resurse, uključujući utvrde, legije i šampione Pretore, kako bi izvršili svoje zadatke na bojnom polju. Originalni naslov bio je “proizvod čiste strasti i ludila”, rekao je za PC Gamer direktor igre Ty Carey. Solium Infernum, iako prirodno stvoren za prikaz anarhije i brutalnog nasilja, u velikoj mjeri je politička igra.

Igra podržava singleplayer i način igranja Chronicles temeljen na priči, kao i lokalno i online igranje u jednoj sesiji. League of Geeks također je vratio asinkrono igranje iz izvorne igre, omogućujući igranje dugih kampanja tijekom nekoliko dana ili tjedana bez potrebe za maratonskim sesijama: “Nema ničeg sličnog izazovu i uzbuđenju suočavanja s ljudskim protivnicima u dugim igrama, pogotovo ako su vaši prijatelji. Iz toga proizlaze nevjerojatni trenuci i priče—igra postaje generator epskih priča”, rekao je Carey.

Svaka naredba koju izdate ostavit će trajne posljedice, a struktura istodobnog poteza u Solium Infernumu prisilit će vas da zaronite u umove svojih suparnika, pažljivo preispitujući i njihove i svoje poteze. Mudro koristite događaje, rituale, diplomaciju i spletke dok oblikujete i usavršavate svoj stil igre pomoću stabala moći koja otključavaju mračne sposobnosti.

Očekuje se da će Solium Infernum izaći početkom 2024., a možete zaigrati i demo verziju ove igre na Steamu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski