Vijesti

Uskoro ćemo moći zaigrati demo verziju Morbid: The Lords of Irea

Podijelite:

Morbid: The Lords of Ire bit će dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X/S i Switch zajedno s prethodno najavljenom PC verzijom (Steam, Epic Games Store), a bit će lansiran 2024., objavili su izdavač Merge Games i developer Still Running. Demo će biti objavljen na PC-ju putem Steama 5. prosinca.

Nastavak studijskog hita Morbid: The Seven Acolytes, kritički hvaljene Soulslike igre u izometrijskom stilu koja je izvorno lansirana 2020. godine, Morbid: The Lords of Ire, poziva igrače da se suoče s ludilom dok prolaze kroz jezivu hororpunk stvarnost iz potpuno nove 3D perspektive. Igrači će se ponovno pridružiti svom heroju, Striver of Dibromu, kako bi eliminirali i prošli kroz svijet zlih stvorenja.

S unaprijeđenom inačicom Sanity sustava iz prequela, doživite dinamičnu avanturu koja se oblikuje prema vašim postupcima. Nadalje, probijte se kroz svoje protivnike koristeći obnovljeno oružje i napredne sustave nadogradnje, pripremajući se za suočavanje s moćnim gospodarima Irea.

Imat ćete priliku istraživati raznolika okruženja u pet jedinstvenih svjetova, ispunjenih izazovnim zadacima i tajnama koje treba otkriti. Oplemenite svoje oružje runama kako biste unaprijedili njihove sposobnosti i nadogradili svoj arsenal, uz dodatak novog i poboljšanog sustava blagoslova.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski