Video Vijesti

Space Trash Scavenger pokrenut je u ranom pristupu 9. studenog

Podijelite:

Space Trash Scavenger je međuzvjezdana sandbox igra za preživljavanje u trećem licu smještena u proceduralno generirani svijet nulte gravitacije, gdje igrači moraju skupljati resurse, izrađivati opremu i trgovati.

U Space Trash Scavengeru, igrači su angažirani od strane megakorporacije ScavCorp kako bi povratili raznolike resurse iz svemirskog otpada, napuštenih postaja i olupina svemirskih brodova. Ove sirovine se pročišćavaju na svemirskoj platformi ScavCorpa. Unutar te baze, igrači mogu nadograditi svoju opremu, proizvoditi vlastitu hranu i gorivo, istovremeno se pripremajući za obranu od lutajućih vanzemaljskih prijetnji koje bi mogle zaprijetiti njihovoj sigurnosti. Space Trash Scavenger smješten je u ogromni proceduralno generirani svemirski otvoreni svijet, potičući igrače da istražuju sve dublje i dublje u beskrajnosti kozmosa.

Ovaj naslov objavio je Paradox Arc, a nastavit će ga u ranom pristupu razvijati SquarePlay Games. U službenoj verziji izdanja planira se dodati novi sadržaj kao što su stvari koje se mogu otključati, više završetaka, dodatne legendarne karte, artefakte, oružja, čudovišta i bossevi.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski