Vijesti

Party igra Speed Crew u kojoj popravljamo automobile dolazi na konzole i PC iduće godine

Podijelite:

Speed Crew, visokooktanska party igra iz radionice iskusnih stručnjaka u ukrajinskom studiju Wild Fields stiže na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC putem Steama od ponedjeljka, 31. siječnja 2024. Novi način igre debitirat će zajedno s službenim izdanjem i bit će dostupan kao besplatni update na Nintendo Switchu.

Pridružite se ekipi mehaničara sami ili s još tri prijatelja kako biste popravili, zamijenili i napunili trkaće automobile gorivom u rekordnom vremenu. Iskoristite raznolike alate, kao što su odvijači, dizalice, čekići i još mnogo toga. Zaradite dodatne bodove kako biste se popeli na vrh ljestvice vodećih brzim popravljanjem vozila i izbjegavanjem ekoloških opasnosti poput kiše, eksplozija i automobila izvan kontrole.

Natječite se u klasičnom načinu kampanje, radeći zajedno kako biste pobijedili druge posade u boksovima i popeli se na vrh ljestvice ili se borite direktno protiv grupe mehaničara u Dominion modu. Preuzmite ulogu sabotera Dominiona, koristeći alate i pojačanja kako biste ometali tijek popravaka automobila omamljivanjem drugih igrača, onesposobljavanjem opreme, namještanjem staze i više.

Svaki događaj otkriva nove izazove i prepreke koje trebate prevladati, uključujući kišu koja pljušti i udare munja, pokretne trake koje uklanjaju bitne predmete, pa čak i kanale pune plutajućih kutija za navigaciju. Svako uspješno igranje otključava nove likove, nove kostime i više razine sponzora.

Također, Speed Crew je trenutačno dostupan na Nintendo Switchu za 19,99 €.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski