Vijesti

Strateška survival igra The Tribe Must Survive bit će lansirana na Steamu

Podijelite:

Developer Walking Tree Games GmbH i izdavač Starbreeze Entertainment najavili su da će survival igra The Tribe Must Survive biti lansirana na PC-u putem Steam Early Accessa. Kombinirajući stratešku dubinu izgradnje plemena s uzbuđenjem preživljavanja i rougelike elementima, ova Lovecraftova avantura kamenog doba postavljena je da izazove igrače širom svijeta.

The Tribe Must Survive će prvih tri mjeseca provesti u ranom pristupu, koristeći to vrijeme za fino podešavanje ravnoteže igre i reagiranje na povratne informacije zajednice koje pristižu tijekom tog razdoblja. To će rezultirati najboljom mogućom verzijom igre u drugom tromjesečju, uz dodatak nekih planiranih sadržaja.

U The Tribe Must Survive, vaša odgovornost je izgraditi i upravljati plemenom. Morat ćete upravljati prikupljanjem resursa, gradnjom, tehnologijom i dinamikom plemena kako biste preživjeli skrivene opasnosti noći. Nema univerzalnog recepta za preživljavanje, jer svako pleme nosi svoje jedinstvene prednosti i izazove koje igrač mora riješiti, a svaki član plemena ponaša se prema vlastiti željama. Igra je koncipirana da bude izazovna, gdje svaki neuspjeh služi kao korak prema sljedećem uspjehu.

Igra će biti lansirana u ranom pristupu na Steamu 22. veljače.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski