Video Vijesti

Predstavljamo vam Store Management simulaciju Discounty

Podijelite:

Izdavač PQube danas je najavio novu igru u svoj, već širok portfolio igara, Discounty. Radi se o naslovu u kojem ćemo upravljati vlastitim supermarketom. Kao igrači, organizirat ćemo i obnavljati zalihe na policama, ulizivati se kupcima, sklapati lokalne trgovinske poslove i sprijateljiti se s neobičnom postavom likova. Međutim, ovaj pothvat neće biti lagan, jer ne žele svi u gradu da uspijete.

Svaki kupac ima osobine ličnosti koje određuju njegovo ponašanje dok luta po vašoj trgovini. Upotrijebite ove informacije kako biste promišljeno dizajnirali svoje prolaze i usmjerili niz kupaca prema njihovim jedinstvenim željama i potrebama. Dodajte divne ukrase kako biste pokušali potaknuti dodatnu prodaju, te ponovno uložite svoju zaradu kako biste proširili i povećali svoju trgovinu.

Pobrinite se da omiljene zalihe kupaca budu vani u trgovini i ručno nabavite artikle što je brže moguće. Ako dopustite da red postane predugačak, vaši bi kupci mogli postati nestrpljivi ili čak otići. Izvan redovnog radnog vremena trgovine, pozvani ste da otkrijete divne neobičnosti grada i sprijateljite se s njegovim šarmantnim stanovnicima. Izgradnja odnosa sa svakom dušom u ovom gradu nije samo posao, to je prilika da se otkriju očaravajuće misterije Blomkestove prošlosti.

Discounty možete pronaći na Steamu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski