Vijesti

Subzero Tides je znanstveno-fantastični colony builder smješten na mjesecu Europa

Podijelite:

U 2224. godini, čovječanstvo je proširilo svoje horizonte u svemiru do ledenog i nemilosrdnog terena Europe. Subzero Tides je jedinstveni colony-builder, smješten u pažljivo osmišljenom znanstveno-fantastičnom svemiru, objedinjuje elemente istraživanja, preživljavanja i strateškog donošenja odluka.

Razvijen od strane Logical Progression Gamesa, Subzero Tides donosi impresivno iskustvo igranja koje postavlja izazov igračima da izgrade i održe uspješnu koloniju u izrazito izazovnim okruženjima. Konstruirajte stambene module, osigurajte zalihe vode, generirajte energiju te crpite vitalne resurse iz surovog terena Europe. Od obrade resursa do proizvodnje hrane i razvoja naprednih komunikacijskih mreža, svaki segment vaše kolonije nalazi se pod vašom kontrolom.

Vaš cilj je upravljati skupinom kolonista, pri čemu svaki od njih posjeduje jedinstvene vještine i obavlja ključne uloge za preživljavanje: zapovjednici misija, inženjeri, istraživači i drugi čekaju na vaše vođstvo. No, izazovi se ne zaustavljaju samo s ljudskim članovima; također ćete nadgledati napredne modele androida, svaki s različitim sposobnostima koji pomažu pri rješavanju misija.

Zaronite u duboko iskustvo igranja, snađite se u mreži varijabli, događaja, zadataka, resursa i neočekivanih izazova. Ovladajte intuitivnim sučeljem, istražujte diplomatske prilike, provodite istraživanja i prilagodite se jedinstvenim katastrofama. Kreirajte kartu regije, olakšajte prijenos resursa između kolonija i uključite se u istraživačke misije.

Subzero Tides bit će objavljen na PC-ju putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski