Vijesti

Horor igra Hollowbody, inspirirana Silent Hillom i Resident Evilom, upravo je dobila novu demo verziju

Podijelite:

Ljubitelji survival i horor igara već danas mogu zaigrati demo verziju impresivnog projekta Hollowbody na Steamu, inspiriran naslovima iz ranih 2000-ih kao što su Silent Hill 2, 3, Kuon i Rule of Rose.

Ova kreacija Nathana Hamleya, kreativnog uma iza Headware Gamesa, obećava kratko, ali impresivno iskustvo igranja. Svaki korak koji igrači poduzmu u ovom napuštenom okruženju otkriva im osnovne elemente igre, uključujući različite borbe, rješavanje zagonetki te uzbudljivo i jezivo istraživanje. Kada kažemo kratko, to znači da demo možete dovršiti u 20 do 30 minuta.

Očekuje vas kinematografski spoj dinamičnih i fiksnih kutova kamere, logičke zagonetke, upravljanje resursima i borba s naglaskom na naraciju i istraživanje. Osim toga, Hollowbody se može pohvaliti impresivnom grafikom, jezivom atmosferom i glasovnom glumom s fokusom na snažnom oblikovanju svijeta smještenog u distopijsku blisku budućnost.

Borbe će biti vrlo jednostavne, bilo da odlučite pucati prema različitim čudovištima ili se suočiti s njima u bliskoj borbi koristeći razna oružja. Nema potrebe za preciznim ciljanjem, jer će protagonistica Mica preuzeti brigu o tome umjesto vas.

Hollowbody će biti objavljen u prvom kvartalu ove godine na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski