Vijesti

Survival horor igra Holstin premijerno je prikazala potpuno novi gameplay trailer tijekom PC Gaming Showa 

Podijelite:

Najavljena još prošle godine, survival i horor igra Holstin je sinoć tijekom PC Gaming Showu predstavila potpuno nove detalje o ubijanju neprijatelja, korištenju različitih pušaka te zanimljivu izmjenu u perspektivi kamere prilikom igranja, odnosno u pogled iz trećeg lica prilikom pucanja. 

Radi se o ostvarenju koje nam donosi zanimljiv miks klasičnih, rukom crtanih pixel art vizuala i modernih tehnologija, a svoju inspiraciju crpi iz klasika kao što su Resident Evil, Silent Hill i Twin Peaks. Njegova radnja smještena je u 1992. godinu u mali izolirani grad u istočnoj Poljskoj. Upravo će ovaj gradić biti i nova destinacija glavnog protagonista Tomasza koji traga za svojim prijateljem.  

Kako bi ga pronašao, naš heroj će morati istražiti i ispratiti sve što je njegov prijatelj činio prije nego što je misteriozno nestao, a to znači da će dobar dio svoje misije provesti lutajući pustim ulicama, koje kriju brojne opasnosti, skupljajući tragove i resurse koji će mu biti potrebni za preživljavanje. 

Holstin će biti objavljen za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a već danas možete zaigrati demo verziju ove igre putem Steama.   

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski