Vijesti

Sword of Convallaria donosi ekskluzivni demo igračima u sklopu Steam Next Festa

Podijelite:

Dugo iščekivani fantasy i taktički JRPG Sword of Convallaria (SoC) trebao bi dobiti svoju demo verziju kao dio nadolazećeg Steam Next Festa. Od 5. veljače, igrači će moći zakoračiti u očaravajući svijet Irije i iskusiti SoC-ov jedinstveni spoj naizmjenične strategije i estetike pikselne umjetnosti kao dio ekskluzivne demonstracije.

Steam Next Fest demo verzija obećava do 10 sati igranja za jednog igrača, rani uvid u ono što nas očekuje u punom izdanju. Iako točan datum izlaska još nije objavljen, programeri iz XD Inc. potvrđuju da će igra biti besplatna za igranje na Steamu, iOS-u i Androidu, s planovima za verzije na konzolama koji su trenutno u razvoju.

U SoC-u, igrači će doživjeti autentične taktičke bitke temeljene na gridu, gdje će testirati svoje vještine i strategije. Uz to će regruitirati i trenirati raznolik tim suputnika u krčmi, usavršavajući njihove snažne napade i oblikujući njihove jedinstvene karakteristike i sposobnosti kako bi ih predvodili u epsku avanturu ispunjenu misijama, plijenom i slavom.

Skladatelj Hitoshi Sakimoto, najpoznatiji po glazbi iz igara kao što su FF Tactics, FFXII i Tactics Ogre, unosi svoju stručnost u Sword of Convallaria s najboljim glazbenim kompozicijama do sada. Kvaliteta produkcije dodatno je poboljšana s prisustvom preko 40 zvijezda glasovne glume iz svijeta animea i igara, uključujući imena poput Kazuhiko Inoue (Naruto, Final Fantasy XV, Fire Emblem Heroes), Aoi Yūki (Pokemon, Xenoblade Chronicles, Genshin Impact) i Takuya Eguchi (Spy x Family, Granblue Fantasy, BLUELOCK).

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski